Vállalatértékelés

Cégértékelés

Társaságunk a KKV szektornak kedvező áron tud gyors és mégis pontos egyszerűsített cégértékeléseket készíteni. Az értékelésünk hozam (diszkontált cash-flow) és eszköz alapú számításokat is tartalmaz, melyek meglehetős biztonsággal tudják megállapítani a cégek valós értékét.

Részletek
Értékbecslés

Ingatlanvagyon értékbecslés

Cégünk 15 éves múlttal rendelkezik vállalati ingatlanok értékbecsléseinél. Az értékbecslés tárgya lehet ipari, kereskedelmi, mezőgazdasági, vagy bármely speciális jövedelemtermelő ingatlan. Társaságunk munkatársai mértékadó tudással és tapasztalattal rendelkeznek az ingatlanpiac és a gazdasági élet területén.

Részletek

Vagyoni értékű jogok értékbecslése

Vagyoni értékű jognak tekinthetők a pénzben kifejezhető értékkel bíró jogot. Ilyenek pl. a szellemi termékek, a tartós föld és vízterület használat, haszonélvezeti, használati jog, bérleti jog, kitermelési jog, telki szolgalom, üdülőhasználati jog, stb. Az immateriális eszköz olyan eszköz, amely gazdasági tulajdonságai (hatásai) által testesül meg.

Részletek

Ingatlankeresés

Kiknek érdemes minket megkeresni? Olyan befektetőknek, akik nem tartozódnak Magyarországon, vagy külföldieknek, akik nem ismerik a magyar bürokrácia útvesztőit és kevés idejük van a keresgélésre. Olyan befektetőknek, akik nem beszélik a magyar nyelvet, kettő nyelven biztosítjuk az ingatlankeresési szolgáltatásunkat, mandarin és angol.

Részletek

Vállalati kontrolling

A „józan befektetés alaptétele, hogy a befektető soha sem fizet többet egy eszközért, mint amennyit az ér”, pedig a tranzakció mindig kockázatvállalással jár – mivel a jövőbeli pénzjövedelmek határozzák a vállalat értékét. A gazdasági környezet gyors változása szükségessé teszi, hogy a vezetői döntések megalapozottak legyenek, és egyben elősegítsék versenyképes vállalkozások, szolgáltatások megvásárlását.

Részletek

Befektetési tanácsadás

BL Invest Kft. olyan mértékadó szakértői cég, mely a befektetések és a hozzá kapcsolódó lehetőségek, igények legkülönfélébb aspektusai kapcsán ad tanácsot. Értékeink közé tartozik az elemzői tisztánlátás az aktuális helyzet megítéléséhez, a stratégiai szemléletmód a lehetséges és kívánatos állapot felrajzolásához. Segítséget nyújtunk a nehézségek gyors és pontos megoldásához.

Részletek

Statisztikáink

20 +
év tapasztalat
5000 +
banki értékbecslés
800 +
vállalati vagyonértékelés
50 +
cégértékelés
60 +
ingatlanpiaci elemzés