Vállalatértékelés

Cégértékelés

Társaságunk a KKV szektornak kedvező áron tud gyors és mégis pontos egyszerűsített cégértékeléseket készíteni. Az értékelésünk hozam (diszkontált cash-flow) és eszköz alapú számításokat is tartalmaz, melyek meglehetős biztonsággal tudják megállapítani a cégek valós értékét.

Részletek
Értékbecslés

Ingatlanvagyon értékbecslés

Cégünk munkatársai 20 éves múlttal rendelkeznek vállalati ingatlanok értékbecsléseinél. Az értékbecslés tárgya lehet ipari, kereskedelmi, mezőgazdasági, vagy bármely speciális jövedelemtermelő ingatlan. Szakmai hátterünkkel segítséget nyújtunk partnereink ingatlanvagyonukkal történő hatékony gazdálkodásaikhoz, befektetéseikhez.

Részletek

Vagyoni értékű jogok értékbecslése

Vagyoni értékű jognak tekinthetők a pénzben kifejezhető értékkel bíró jogot. Ilyenek pl. a szellemi termékek, a tartós föld és vízterület használat, haszonélvezeti, használati jog, bérleti jog, kitermelési jog, telki szolgalom, üdülőhasználati jog, stb. Az immateriális eszköz olyan eszköz, amely gazdasági tulajdonságai (hatásai) által testesül meg.

Részletek

Ingatlankeresés

Kiknek érdemes minket megkeresni? Olyan befektetőknek, akik nem tartozódnak Magyarországon, vagy külföldieknek, akik nem ismerik a magyar bürokrácia útvesztőit és kevés idejük van a keresgélésre. Olyan befektetőknek, akik nem beszélik a magyar nyelvet, kettő nyelven biztosítjuk az ingatlankeresési szolgáltatásunkat, mandarin és angol.

Részletek

Vállalati kontrolling

Társaságunk stratégiai partnerként szolgálja ügyfeleit, tanácsaival elsősorban tranzakciók és projektek értékeinek meghatározására összpontosít, de igény szerint vállal válságmenedzselést és újra pozicionálást. Ezekben az esetekben a kontrolling módszertan segítségével a vállalat széleskörű áttekintését végezzük el.

Részletek

Befektetési tanácsadás

BL Invest Kft. olyan mértékadó szakértői cég, mely a befektetések és a hozzá kapcsolódó lehetőségek, igények legkülönfélébb aspektusai kapcsán ad tanácsot. Értékeink közé tartozik az elemzői tisztánlátás az aktuális helyzet megítéléséhez, a stratégiai szemléletmód a lehetséges és kívánatos állapot felrajzolásához. Segítséget nyújtunk a nehézségek gyors és pontos megoldásához.

Részletek

Statisztikáink

20 +
év tapasztalat
5000 +
banki értékbecslés
800 +
vállalati vagyonértékelés
50 +
cégértékelés
60 +
ingatlanpiaci elemzés