A nevem Biró László, és alapítása óta vezetem a BL Invest Kft-t, melyben többségi tulajdonnal rendelkezem. 18 éve foglalkozom ingatlanok értékbecslésével és közvetítésével, elsősorban a pénzügyi szektor környezetében. 

Cégem, a BL Invest Kft. 15 éves múlttal rendelkezik lakó és vállalati ingatlanok értékbecslésében. Társaságunk 2006-tól készít multinacionális vállaltoknak, állami és önkormányzati cégeknek ingatlanpiaci elemzéseket. Ezen kívül különböző piaci szegmensben tevékenykedő cégek, önkormányzatok és magánszemélyek számára nyújtunk tanácsadást ingatlanvagyonukkal történő hatékony gazdálkodásaikhoz, befektetéseikhez.

A BL Invest Kft 2010-től új piaci szegmens felé is nyitott, a cégértékelések irányába. Az elmúlt időszak bebizonyította számunkra, hogy a gazdasági élet területén megszerzett piaci ismereteinket tovább tudjuk hasznosítani partnereik számára. Megtapasztaltuk a cég és vállalatértékelés szolgáltatásának piaci hiányosságait, az egyoldalú elemzések és a szakszerűtlen érték megállapítások veszélyeit.

Cégünk kedvező áron tud gyors és mégis pontos egyszerűsített értékeléseket készíteni. Az értékelésünk diszkontált cash flow (DCF) és eszköz alapú számításokat is tartalmaz, mely meglehetős biztonsággal tudja megállapítani a cégek valós értékét. Társaságunk az elmúlt években pénzintézetek számára és magánmegbízók részére egyaránt készített cégértékeléseket. 

Az elemzéseinknél megtapasztaltuk a gyors felfutás, a stagnálás és az értékesés időszakát. Megtapasztaltuk piacunkon a vállalati hitelbőséget és később a forráshiányos éveket, végigkísértük professzionális szintű befektetők mozgását, és komoly betekintést kaptunk a szakmai háttér nélküli rossz befektetésekbe és azok fenntarthatatlanságába. 

Kérem, ha bizonytalan a tulajdonában lévő ingatlan vagy cég valós értékében, vagy befektetéséhez szeretne támpontot kapni, akkor keressen minket bizalommal.  

 

                      

A két óriáscég megoldást kínál a helyi napenergia-termelési lehetőségek felmérésére. 

A logisztikai ingatlanok kihasználtsága érezhetően emelkedett. 

A magyar piacon több, nagyobb kiskereskedelmi lánc is terjeszkedni szeretne, a dinamikus forgalom-bővülés pedig új szereplőket vonz a piacra.

A fővárosi irodapiac a fellendülés időszakát éli. A bérlői kereslet növekvőben van, s a fejlesztési kedv is régen látott mértékű. Mindemellett a vidéki körzetekben is pozitív folyamatok figyelhetők meg. 

A GKI fővárosi és magyarországi ingatlanpiaci indexeinek értéke 2018 januárjában -1 illetve 1. A fővárosi index hibahatáron belül csökkent, míg az országos 1 ponttal emelkedett az előző (tavaly októberi) felméréshez képest. 

Tovább a Hírekre