Tevékenységünk

A BL Invest Kft.-t magánszemélyek alapították, a magán, az önkormányzati, és a vállalati ingatlanok értékelésére, hasznosítására. Cégünk egyben szerepet vállal ezen szegmensek üzleti tevékenységeiknek támogatásában. A Kft. munkatársai mértékadó tudással és tapasztalattal rendelkeznek az ingatlanpiac és a gazdasági élet területén, ezzel biztosítják az ügyfelek részére szolgáltatásainak színvonalát, garantálják a hosszú távú együttműködést. Cégünk az egész ország területén végez cégértékeléseket, értékbecsléseket és piacelemzéseket.

Küldetésünk

A BL Invest Kft. szolgáltatásának színvonalával, és szakmai hátterével segítséget nyújtson a cégek felértékeléseihez, ingatlanértékeléseihez, továbbá az önkormányzatok, magánszemélyek és egyéb intézmények ingatlanvagyonukkal történő hatékony gazdálkodásaikhoz, befektetéseikhez.

Értékeink

  • Elemzői tisztánlátás az aktuális helyzet megítéléséhez
  • Stratégiai szemléletmód a lehetséges és kívánatos állapot felrajzolásához
  • A nehézségek gyors és pontos megoldása

Célunk

  • Az ingatlanpiac olyan cégként tartson számon bennünket, amely ügyfeleinek hosszú távú, elkötelezett partnere.
  • A BL Invest Kft. olyan mértékadó szakértői cégként legyen jelen a széles szakmai köztudatban, amely a befektetések és a hozzá kapcsolódó lehetőségek, igények legkülönfélébb aspektusai kapcsán ad tanácsot.

 

A két óriáscég megoldást kínál a helyi napenergia-termelési lehetőségek felmérésére. 

A logisztikai ingatlanok kihasználtsága érezhetően emelkedett. 

A magyar piacon több, nagyobb kiskereskedelmi lánc is terjeszkedni szeretne, a dinamikus forgalom-bővülés pedig új szereplőket vonz a piacra.

A fővárosi irodapiac a fellendülés időszakát éli. A bérlői kereslet növekvőben van, s a fejlesztési kedv is régen látott mértékű. Mindemellett a vidéki körzetekben is pozitív folyamatok figyelhetők meg. 

A GKI fővárosi és magyarországi ingatlanpiaci indexeinek értéke 2018 januárjában -1 illetve 1. A fővárosi index hibahatáron belül csökkent, míg az országos 1 ponttal emelkedett az előző (tavaly októberi) felméréshez képest. 

Tovább a Hírekre