A nevem Biró László, és alapítása óta ügyvezetőként vezetem a BL Invest Kft-t, melyben többségi tulajdonnal rendelkezem. 18 éve foglalkozom ingatlanok értékbecslésével és közvetítésével, elsősorban a pénzügyi szektor környezetében. 

Cégem, a BL Invest Kft. 15 éves múlttal rendelkezik lakó és vállalati ingatlanok értékbecslésében. Társaságunk 2006-tól készít multinacionális vállaltoknak, állami és önkormányzati cégeknek ingatlanpiaci elemzéseket. Ezen kívül különböző piaci szegmensben tevékenykedő cégek, önkormányzatok és magánszemélyek számára nyújtunk tanácsadást ingatlanvagyonukkal történő hatékony gazdálkodásaikhoz, befektetéseikhez.

A BL Invest Kft 2010-től új piaci szegmens felé is nyitott, a cégértékelések irányába. Az elmúlt időszak bebizonyította számunkra, hogy a gazdasági élet területén megszerzett piaci ismereteinket tovább tudjuk hasznosítani partnereik számára. Megtapasztaltuk a cég és vállalatértékelés szolgáltatásának piaci hiányosságait, az egyoldalú elemzések és a szakszerűtlen érték megállapítások veszélyeit.

Cégünk kedvező áron tud gyors és mégis pontos egyszerűsített értékeléseket készíteni a KKV szektornak. Az értékelésünk DCF és eszköz alapú számításokat is tartalmaz, mely meglehetős biztonsággal tudja megállapítani a cégek valós értékét. Társaságunk az elmúlt években pénzintézetek számára és magánmegbízók részére egyaránt készített cégértékeléseket. 

Az elmúlt években megtapasztaltuk a gyors felfutás, a stagnálás és az értékesés időszakát. Megtapasztaltuk piacunkon a vállalati hitelbőséget és később a forráshiányos éveket, végigkísértük professzionális szintű befektetők mozgását, és komoly betekintést kaptunk a szakmai háttér nélküli rossz befektetésekbe és azok fenntarthatatlanságába. 

Ha bizonytalan a tulajdonában lévő ingatlan vagy cég valós értékében, vagy befektetéséhez szeretne támpontot kapni, akkor keressen minket bizalommal.  

 

                      

A két óriáscég megoldást kínál a helyi napenergia-termelési lehetőségek felmérésére. 

A logisztikai ingatlanok kihasználtsága érezhetően emelkedett. 

A magyar piacon több, nagyobb kiskereskedelmi lánc is terjeszkedni szeretne, a dinamikus forgalom-bővülés pedig új szereplőket vonz a piacra.

A fővárosi irodapiac a fellendülés időszakát éli. A bérlői kereslet növekvőben van, s a fejlesztési kedv is régen látott mértékű. Mindemellett a vidéki körzetekben is pozitív folyamatok figyelhetők meg. 

A GKI fővárosi és magyarországi ingatlanpiaci indexeinek értéke 2018 januárjában -1 illetve 1. A fővárosi index hibahatáron belül csökkent, míg az országos 1 ponttal emelkedett az előző (tavaly októberi) felméréshez képest. 

Tovább a Hírekre